Picknick-konsert med Frida Andersson

juli 30, 2022 @ 7:00 e m 8:30 e m

Frida Andersson är den väletablerad finlandssvensk singer/songwriter som är uppvuxen i svensktalande Ekenäs i södra Finland. Hon är sedan 10 år bosatt i Stockholm och har startat sitt eget bolag för att kunna bestämma sitt uttryck själv.
Frida har släppt 2 album på engelska och 4 på modersmålet finlandssvenska.

Hon har spelat mycket på visfestivaler i både Sverige och Finland. Bland annat på Lunds visfestival, Steninge visfest, Holmöns och Läckö visfestival. Hon har tidigare år bland annat varit gästartist på Bo Kaspers Orkesters Nordenturné och varit förband till Emil Jensens Sverigeturné. Tillsammans med Bo Sundström har hon släppt två duetter, ”Paradiset” och ”Drömlänges”. Fridas skivor på svenska är producerade av Andreas Dahlbäck (ulf Lundell, Anna Ternheim mfl.) och 2013 tilldelades hon Vegapriset (av radio Vega – svenska radion i Finland) som årets kvinnliga artist.

De senaste åren har hon släppt flera singlar, en utav dem ”Hela vägen till Tokyo” framfördes live på TV4 Nyhetsmorgon. Under pandemin samarbetade hon med den framlidne visfantasten Mats Paulson och gav ut ”När sommaren är här” och en nyinspelning av ”Visa vid vindens ängar”. Fridas senaste singlar ”Baklänges framåt” och ”Medsols” släpptes hösten 2021 och våren 2022.

Frida Andersson
Singer-songwriter
www.fridaanderssonmusic.com

Konserten kommer hållas utomhus i trädgårdsmiljö och ni tar med er filt eller någon stol att sitta på, picknick om ni vill och eventuellt skydd för väder. Ta gärna cykeln, promenera eller samåk då det finns begränsade möjligheter för parkering.

I år kommer En Bohuslänsk Deli att vara på plats under konserten. För att förbeställa mat så skicka ett mail till mat@enbohuslanskdeli.se senast 2 dagar innan konserten.
Meny:
Bakad potatis i 3 varianter:

– räkröra, 95 kr
– Kycklingröra, 85 kr
-Naturell med smör och salt, 75 kr
Wraps med kallrökt lax och pepparrotskräm, 89 kr
Räksmörgås, 99 kr
Räksallad, 125 kr

För mer information om konserten och kommande konserter kika in på vår:
Facebooksida: Tönsäng Östergård


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar