Siv´s Knäckebröd

Nu äntligen fick jag gjort min äppelmos innan alla äpplena ruttnade. Det var bara att förvälla äpplena, köra dem genom min centrifug koka upp och tillsätta socker efter smak. Jag fick dessutom provat ett superenkelt knäckebröds recept som jag fick av mamma som hon lärt sig av min moster:) Här kommer det.

SIV´S KNÄCKEBRÖD

2 dl vetemjöl
1 dl solroskärnor
1/2 dl sesamfrön
1/2 dl linfrö
1/2 dl pumpakärnor
2 dl kokt varmt vatten
1/2 dl rapsolja
Flingsalt

Blanda alla torra ingredienser
Häll över det kokta vattnet och rapsoljan.
Blanda till en deg.
Lägg degen på ett bakplåtspapper och lägg ett papper över.
Kavla ut degen med pappret emellan. så att det täcker plåten, det skall vara tunt. Räcker till ca 1 1/2 plåt.
Ta bort det översta pappret strö flingsalt över degen.
Grädda i 150 grader 50-60 minuter.

Lämna ett svar