Edamamesnacks

Så supergott med något smarrigt att äta till god dricka innan maten, varför inte edamamebönor?

SÅ HÄR GÖR DU:
250 g frysta edamamebönor i sitt skal
Koka ca 4 minuter.
1 msk riven ingefära
2 rivna vitlöksklyftor
ca 1 tsk chiliflakes, beroende på hur starkt du vill ha det.
Fräs med ca 1 msk god olivolja. Vänd sedan i bönorna i kryddblandningen och låt dem bli varma. Lägg upp dem i ett fat.
2 msk rostade sesamfrön
Strö fröna över bönorna.

THIS IS HOW YOU DO:
250 g edam beans in their shell
Boil for about 4 minutes.
1 tablespoon grated ginger
2torn garlic cloves
1 tablespoon chiliflakes
Fry the spices with 1 tablespoon of good olive oil.
Turn down the beans with the spices.
1 tablespoon roasted sesame seeds
Sprinkle over the beans.