Cheesecake

4 ägg,
3 dl strösocker
Skal av två citroner
400 g philadelphiaost
8 dl vispgrädde
400 g digestivekex.


1. Separera äggen.
2. Vispa gulor, socker och rivet citronskal poröst och blanda i osten.
3. Vispa grädden fluffig och vänd ner den i smeten.
4. Vispa vitorna till ett hårt skum och vänd försiktigt ner dem.
5. Krossa kexen i en plastpåse och varva med smeten i två runda formar.
6. Frys smeten i cirka 3 timmar, så att den är lättfryst vid serveringen.

Hoppas det smakar:)

4 eggs
3 dl of sugar
Lemon peel of 2 lemons
400 g philadelphia cheese
8 dl whipped cream
400 g digestive.

1. Separate the eggs.
2. Whisk yolk, sugar and lemon peel porous and then mix in the cheese.
3. Beat the cream fluffy and turn it into the batter.
4. Beat the whites to a hard foam and gently turn them into the batter.
5. Crush the biscuits in a plastic bag. Put player of batter then the biscuits, the batter and so on into two round shapes.
6. Freeze the batter for about 3 hours before serving it.

Hope it tastes:)

Lämna ett svar